Gestaltungsfreiheit für neue Rechtsformen. Herausforderung an jeden Landwirt. - Steding, R.
Doterajšie podnikateľské formy v poľnohospodárstve NDR a nové právne formy, z ktorých si môže vybrať každý roľník pri rozhodovaní o svojej budúcnosti. Možnosti poľnohospodárskych družstiev uplatniť sa za podmienok trhového hospodárstva.