Jaké podmínky pro samofinancování vyplývají pro zemědělské podniky z růstu objemu výkonů. - Střeleček, František
Naznačenie možností zvýšenia intenzity poľnohospodárskej výroby a rozšírenia objemu výkonov vzhľadom na nutnosť samofinancovania poľnohospodárskych podnikov. Vplyv stupňa efektívnosti vlastných nákladov na fondovú účinnosť.