Kooperationen haben Konsequenzen. - Warnemünde, B.
Zvýšený trend ku kooperácii v poľnohospodárstve SRN, jej formy a ciele. Daňové a sociálno-právne dôsledky kooperácie. Zákony, ktoré upravujú štátnu podporu kooperácií. Rozhodujúci význam zvolenej právnej formy kooperácie z hľadiska zdanenia.