Nad stanovami zemědělských družstev. - Cyrner, A.
Povinnosť poľnohospodárskych družstiev prijímať nové stanovy do 31. marca 1991. Formálny ráz niektorých stanov družstiev. Systémový prístup k vypracovaniu stanov po formálnej a po obsahovej stránke.