Přeměna LPG na tržní formu. - Rönnebeck, G.
Podmienky pre prispôsobenie poľnohospodárstva bývalej NDR sociálnemu a ekologickému trhovému hospodárstvu zachytené v zákone o prispôsobení z roku 1990. Postup pri premene družstiev na tzv. "zapísané družstvá". Problémy pri rozdelení kapitálu členom družstva.