Reichen die Schritte zu neuen, vitalen Unternehmen? - Dittrich, G.
Príklad postupu pri premene 2 JRD v bývalej NDR na životaschopné podniky v podmienkach trhového hospodárstva. Zrušenie nerentabilných odvetví. Zabezpečenie odbytu vo forme úpravy kvót. Zníženie stavu pracovníkov a nákladov.