Zemědělský odborník a efektivní řízení zemědělského podniku. - Slabý, A.
Význam ľudského činiteľa pre úspešné podnikanie v odvetví poľnohospodárstva a výživy. Diferencované požiadavky kladené na kvalifikačnú úroveň špecialistov a manažérov. Zmeny v podnikateľských formách poľnohospodárstva. Možnosti prípravy poľnohospodárskych odborníkov pre trhovú ekonomiku.