Zur Wettbewerbsfähigkeit im künftigen EG-Markt. 2. Betrachtungen zur Unternehmensstrategie für die Tierproduktion. - Ilgner, J.
Perspektíva živočíšnej výroby v bývalej NDR z hľadiska prispôsobenia sa normám budúceho spoločného trhu ES. Presýtený trh krajín ES mliekom a mliečnymi výrobkami. Stagnácia spotreby bravčového mäsa v krajinách ES. Výhľady pri chove dobytka.