Issues in forecasting management. - Drury, D.H
Porovnávacia dotazníková štúdia o rozdielnostiach v uplatnení metód predpovedí v podnikoch Kanady, Spojeného kráľovstva a USA. Zmeny a tendencie v prijímaní jednotlivých metód predpovedí podnikmi. Z výsledkov dotazníkového prieskumu sa odvodzujú odporúčania pre uplatnenie metodiky riadenia prognostickej činnosti v podnikoch a odstránenie zistených nedostatkov.