Ist Management erlenbar? - Pritscha, E.
Rozhovor s Dr. E. Pritschom a Dr. R. Sauerom z Hochschule für LPG Meissen o možnostiach osvojenia managementu vlastným ďalším vzdelávaním a praktickými skúsenosťami. Vymedzenie základných funkcií managementu. Faktory, ktoré ovplyvňujú štýl managementu.