Kreativna strategija rukovodženja, istraživanja i usavršavanja kadrova u robnog prometu. - Kneževic, B.
Počas juhoslovanskej hospodárskej reformy dospeli k poznaniu, že majú možnosť využívať tri druhy riadiacich sústav: autokratickú, kolektívno-demokratickú a sústavu tvorivej individuálnej slobody. Skúsenosti na Západe nie sú známe ani vedúcim ani výkonným pracovníkom v Juhoslávii. Využívať všetky formy a zdroje informácií majú možnosť využívať iba tí pracovníci, ktorí dokážu pracovať s výpočtovou technikou.