Managing in the twenty-first century: the need for global orientation. - Tung, R.L
Začínajúca sa internacionalizácia svetovej ekonomiky a požiadavky na riadenie. Nastupujúca generácia amerických manažérov sa musí pripraviť na nové podmienky v rámci medzinárodnej konkurencie. Výsledky dotazníkového prieskumu amerických manažérov k tejto otázke.