Návrh na systémový přístup k organizaci a řízení podniku. - Sotona, F.
Číselníky predmetov činnosti v Textilane Liberec, kritéria preň. Zapojenie pracovníkov rôznych útvarov do získavania dát. Nadväzné podsystémy k organizačnému poriadku. Organizačný poriadok a výpočtová technika, ktorou je systém spracovaný. Ponuka Textilany iným podnikom.