O formirovanii racional'noj struktury apparata upravlenija v stroitel'noj organizacii. - Tomilov, V.V
Nevyhnutnosť znižovania nákladov na riadiaci aparát a zvýšenie efektívnosti fungovania všetkých článkov výrobného systému pri prechode stavebných organizácií na samofinancovanie. Návrh optimalizácie štruktúry riadiaceho aparátu stavebnej organizácie vo väzbe na efektívnosť jej fungovania pri použití maticovej metódy založenej na teórii tokov a metóde kritickej cesty.