Operatives Controlling. Teil 2: Weitere Aufgabenschwerpunkte. - Schröter, K.
Uplatnenie zásad operatívneho controlling-u pri kalkulácii cien. Popis postupu pri štandardnej a tzv. dvojstĺpcovej kalkulácii. Posúdenie hierarchie výrobkov pri nedostatku kapacít výroby. Controlling v oblasti odbytu a investícií.