Terminologie řízení. - Zuzák, Roman
Vysvetlenie niektorých dvojíc pojmov v terminológii riadenia, ktoré sa často nesprávne zamieňajú a ich správna interpretácia: riadenie a vedenie, riadiaci a vedúci pracovník, metódy riadenia a vedenia ľudí, štýl riadenia a vedenie ľudí. Medzi štýly vedenia patria tri okruhy: autokratický, demokratický a liberálny.