Úloha manažéra v stratégii riadenia. - Vaškovský, P.
Typy škôl, na ktorých sa uskutočňuje výchova manažérov vo vyspelých krajinách. Schopnosti, ktorými má manažér disponovať. Manažérske prikázania, ktoré vyslovil americký manažér Lee Iacocca. Význam medziľudských vzťahov pri riadení podniku. Prameň: Keiser, N.S.: Economics. London 1966.