Telekommunikation mit ISDN. Teil 2: Nutzen und Kosten des betrieblichen Einsatzes. - Weber, A.A
Prínos a náklady nasadenia ISDN - Integrated Services Digital Network, t.j. novej integrovanej telefónnej a datovej siete Deutsche Bundespost. Nové služby ponúkané ISDN, príklady nových väzieb telefónnej a počítačovej siete.