Peripherie und Zentren rücken dicht zusammen. Wie das Grossprojekt "Schienenschnellverkehr" die Lageverhältnisse im Bundesgebiet andert. - Schliebe, K.
Posudzovanie situácie vo vyťaženosti jednotlivých železničných trás. Koncepcia IC dopravy z oblastného hľadiska, jej prepojenosť s medzioblastnou dopravou a rýchlodráhami. Kvantitatívne objemy prepravy cestujúcich, možnosti zvyšovania výkonov v osobnej doprave. Modelové hodnotenia cestovných časov v železničnej a cestnej doprave.