<Der> neue Flughafen München aus der Sicht der Verkehrsplanung. - Toepel, W.
Skúmanie spádového územia nového letiska v Mníchove a hľadiská dopravy. Multicentrálny letiskový systém v SRN a európsky letiskový systém. Vplyvy vybudovania letiska na komunálnu infraštruktúru. Možnosti štruktúrnych koncepcií, cieľové úvahy o koncepciách dopravných riešení.