controlling számviteli elemei az Európai Gazdasági Közösség idevonatkozó irányelveinek függvényében. - Ladó, L.
Hlavné účtovnícke prvky controllingu v rámci Európskeho hospodárskeho spoločenstva a nutnosť ich bližšieho skúmania a postupného osvojenia z hľadiska zámeru Maďarskej republiky pripojiť sa v budúcnosti k EHS. Podstatné rozdiely medzi predpismi EHS a MR.