Změny a doplňky účtové osnovy.
Postup pri prevode účtovníctva hospodárskych organizácií z roku 1990 do roku 1991 (č. j. FMF/V/1 - 29 203/90). Informácia federálneho ministerstva financií o zmenách a doplňkoch osnovy a smerníc k účtovnej osnove pre hospodárske organizácie od 1. 1. 1991 (č. j. FMF/V/1 - 29 200/90).