Durchgängige Stundenkostenkalkulation. - Stein, U.
V oblasti účtovníctva vytvára priebežná kalkulácia hodinových nákladov vhodný prostriedok pre vypovedaciu schopnosť o všetkých výrobných procesoch. Na príklade podniku VEB Spurenmetalle-Freiberg sa vyjadrujú nákladové komponenty normatívov hodinových nákladov, skúsenosti s organizáciou ich zavádzania.