Kde sme robili chyby v doterajších ekonomických kalkuláciách. - Jurčo, V.
Hlavné príčiny skreslovania výsledkov v doterajších ekonomických kalkuláciách poľnohospodárskych podnikov. Snaha a vysokú produkciu v živočíšnej výrobe bez ohľadu na rentabilnosť. Vplyv výroby objemových krmív na ekonomiku výroby mlieka.