Problemi i strategije kontrole troškova prometa. 2. - Lukic, R.
V každom maloobchodnom podniku tvoria náklady na nákup (dodávky) cca 80 perc. celkových nákladov. Preto sú hlavným objektom kontroly nákladov. Pôsobenie "dodávateľských skupín" v niektorých európskych štátoch. Údaje za r. 1980-1988 o počte predajní, ich veľkosti, obrate, ušetrených nákladoch, formách predaja, počte pracovníkov so skrátenou pracovnou dobou.