Vállalkozás-kisérletek akciókutatási folyamatban. Jegyzetek és ajánlás Urbán-Frendl Ildikó dolgozatához. - Tóthné Pál, A.
Analýza činnosti autonómnych pracovných skupín, ktoré vznikli v podnikoch MR po roku 1984. Pozitívna úloha špeciálnych tréningov pracovníkov pri ich príprave na samostatnú činnosť v rámci autonómnych pracovných skupín.