Zarzadzanie technologia. - Zbichowski, Z.
Význam zavádzanie novej technológie. Spätosť technológie s ekonomikou. Schéma tvorby, prípravy, výroby a použitia výrobku. Výhody riadenia technológie. Charakteristika technologických procesov. Klasifikácia týchto procesov. Materiálová a energetická bilancia. Vlastné náklady a kvalita výroby. Schéma systému výroby.