Technologický design. - Rahms, D.
Rastúci význam faktoru designu v poslednom desaťročí. Základné tézy pre určenie dobrého designu u nemeckej firmy Braun. Vplyv zostrenia konkurencie na svetových trhoch na postavenie designu. Hodnotenie nemeckého designu v medzinárodnej konkurencii.