Možné přístupy k ekonomické efektivnosti průmyslového designu. 2. - Klivar, M.
Nedostatočné hodnotenie humanistickej stránky v oblasti efektívnosti priemyselného designu. Chápanie účelnosti v hodnotovej analýze. Ukazovatele hodnotenia ekonomickej stránky designu výrobkov. Problém vyčlenenia designu z komplexu akosti.