Strukturalismus, průmyslový design a vývoj kultury. - Moody, S.
Rozpory medzi teóriou štrukturalizmu a skúsenosťami z industrializácie vo Veľkej Británii. Izolovanie designu od výroby. Deformácie, ktoré vznikli chybným pochopením remeselných tradícií pri tvorbe designu.