Technologické režimy, učení a průmyslové turbulence. - Audretsch, D.B
Skúmanie úlohy technologického režimu a učenia sa pri určovaní odvetvovej turbulencie a testovanie toho, či odvetvové turbulencie sú iné pre veľké a malé firmy. Zavedenie pojmu turbulencie a vnútroodvetvovej dynamiky. Meranie pojmov turbulencie a technologického režimu. Model vzťahov medzi technologickým režimom a odvetvovou dynamikou. Empirické výsledky.