forum for the power of quality. - Stratton, B.
Hlavné myšlienky a tézy k tendenciám vo vývoji starostlivosti o akosť, ktoré odzneli na V. Národnom fóre akosti USA. Obchodná politika a akosť v 90. rokoch. Skúsenosti amerických firiem. Politika akosti v Európe a v Japonsku.