A strategy for continuous improvement - Schobert, F.G
Prípadová štúdia o postupe pri priebežnom skvalitňovaní montáže a výstroje lietadiel v depe vojenského námorníctva. Zavedením postupu sa skrátila spotreba človekohodín na lietadlo o 40 perc.