worker's mind is a terrible thing to vaste. - Robert, M.
Programy zlepšovania akosti produkcie možno výrazne aktivizovať vyškolením a zapojením robotníkov vo výrobe do riešenia problémov pri ich implementácii. Popis postupu pri realizácii súvisiacich úloh a dosiahnuté výsledky v podniku na spracovanie plastov.