Applying quality assurance to R and D projects. - Cooper, R.B
Zabezpečenie akosti náležitostí, dokumentácie a postupov pri riešení úloh výskumu a vývoja na príklade činnosti výskumného pracoviska zameraného na geologické aspekty skladovania rádioaktívneho odpadu. Diagramy organizácie riešenia úlohy, krokov riešenia, toku dokumentácie ap.