Auditing a quality system for the defense industry. 2. Audit policy and protocol. - Robinson, Ch.B
Interpretácia niektorých závažných ustanovení normy MIL-Q-9858A, týkajúcich sa kontroly systému riadenia akosti produkcie u dodávateľa. Stratégia realizácie previerky. Príklad podnikového reglementu pre realizáciu previerok. Návod na vyplňovanie formulárov k protokolu previerky systému riadenia akosti.