Can Japanese methods be applied in the western workplace? - Dillon, L.S
Rozdielnosti v kultúre a svetovom názore japonských a západných pracovníkov. Typické postoje japonských pracovníkov. Rozdiely v uplatňovanej stratégii akosti. Obmedzenosť uplatnenia japonských metód akosti na západe.