Elkerülhetetlen a progresszív minöségjavító módszerek bevezetése a hazai vállalatoknál. - Ruzicska, G.
Strategický význam uplatnenia programu TOTAL Quality Management (TQM) v maďarskom hospodárstve, z hľadiska zámeru pripojiť sa v budúcnosti k spoločnému trhu krajín EHS. Ciele a hlavná filozofia programu TQM. Metódy, ktoré pomáhajú pri zlepšení kvality výrobkov.