Putting things in perspective. - Potts, J.S
Analyzuje sa použiteľnosť jednotlivých nástrojov zvyšovania akosti a efektívnosti v závislosti na danostiach podniku a situácie, v ktorej sa tento nachádza. Poradie uplatnenia jednotlivých nástrojov, resp. ich kombinácie. Hlavné nástroje sú finančné zhodnotenie akosti (COQ), rozvinutie funkcie akosti (OFD), plánovanie experimentov (DOE), štatistická regulácia procesu a just-in-time.