<The> quality cultural exchange. - Kume, H.
História zavádzania amerických metód riadenia akosti výrobkov v povojnovom Japonsku, ich uplatnenie a opätovný návrat v modifikovanej forme do riadenia akosti v Spojených štátoch. Úloha Demingovej ceny akosti v tejto kultúrnej výmene.