<The> science (art?) of quality audit and evaluation. - Reynolds, E.A
Argumentácia k hĺbke obsahu a koncepcii previerok starostlivosti o akosť v podniku. Nejde iba o kontrolu súladu s podnikovým manuálom akosti a kontrolu niekoľkých dielcov. Typy previerok. Komplexné ohodnotenie výrobku. Závery z previerok akosti.