<The> tools of quality. 2. Cause-and-Effect diagrams. - Sarazen, J.S
Druhá zo siedmich častí seriálu o tzv. siedmich nástrojoch akosti venovaná Ishikawovým diagramom. Diagramy sú zdrojom informácií. Postup pri zostavovaní diagramov a ich interpretácia.