<The> tools of quality. 5. Check sheets.
Použitie kontrolných diagramov na zber a spracovanie informácií z výroby za účelom zlepšenia akosti produkcie. Príklady použitia kontrolných diagramov v priemysle elektroniky a v kovospracujúcom priemysle.