Total quality control in Dutch industry. - Blauw, J.N
Atribúty totálneho (komplexného) riadenia akosti - TQC - ako organizačná inovácia starostlivosti o akosť v podniku. Výsledky holandského prieskumu o zavádzaní TQC u priemyselných podnikov. Štatistické prehľady o zavedených prvkoch TQC u firiem a trvaní jednotlivých etáp zavádzania. Variácie v prístupe firiem k zavádzaniu TQC.