Who defines quality in service industries? - Boothe, R.
Koncepčný model akosti služieb zahrňujúci technické aspekty poskytovanej služby a interakciu dodávateľ/zákazník. Definujú a interpretujú sa kategórie pociťovanej akosti, faktickej akosti a očakávanej akosti. Problémy a úlohy vedenia pri zabezpečovaní akosti služieb.