Performance outcomes of purchasing arrangements in industrial buyer-vendor relationships. - Noordewier, T.G
Význam nákupu a hlavne jeho finančnej výhodnosti z hľadiska konkurencieschopnosti firiem. Činnosti a náklady spojené s nákupom. Dôležitosť vytvorenia dobrých vzťahov medzi pracovníkmi nákupu a odbytu. Výhody veľkých firiem pri stanovení podmienok nákupu.