Teorie spotřebitele. 2. - Dědek, Oldřich
Dopytové funkcie spotrebiteľa. Vlastnosti individuálnych dopytových funkcií. Grafické odvodenie dopytovej funkcie. Nepriama dopytová funkcia. Ďalšie funkčné charakteristiky. Recipročná optimalizácia. Výdavková funkcia. Dôchodkový a substitučný efekt. Slutského rovnice. Komplementy a substitúty.