Microcomputer based GIS systems. - Landis, J.D
Uvedenie nových geografických informačných systémov Atlas Graphics, Land Trak, pc ARD a dve verzie Map Info. Prehľad ich vlastností - požiadavky na náklady, vybavenie a hardware každého balíka. Schopnosti a vlastnosti systémov.