Sprístupnenie lokálnych diskov pracovných staníc počítačovej siete LAN. - Ščerba, P.
Sieťová podpora MAP Assist na mapovanie lokálnych diskov jednotlivých staníc. Distribučné súbory MAP Assist-u, jeho inštalovanie a zavedenie na hostiteľskej stanici. Zavedenie MAP Assist-u na inej pracovnej stanici a príklad riešenia.