Osobní počítače - technické a programové vybavení. - Synek, S.
Korene masového rozšírenia osobných počítačov, ich priblíženie sa výkonom veľkých počítačov. Celosvetový trend v programovom vybavení osobných počítačov. Najčastejšie využívané programy osobných počítačov.